Aina edullinen Toimitusaika 2–4 vrk Ilmainen 14 vrk palautusoikeus

Toimitusehdot

Toimitusajat

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti 1-4 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Mikäli toimitusaika on oleellisesti pidempi, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse. Pidätämme oikeuden purkaa kauppa mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla. Tällaisessa tapauksessa otamme mahdollisimman pian yhteyttä ja palautamme kauppasumman.

Vaihto- ja palautusoikeus

Joululahjatilausten vaihto- ja palautusoikeus yltää 15.01.2017. saakka.Tuotteilla on normaalisti 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita - vaatteita saa sovittaa päälleen koon tarkistamiseksi, mutta esim. käyttö ulkona on kielletty.

Maksutavat

Maksuturva-palvelu

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan Palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa mm. tuotepalautukset, reklamaatiot ja palautteenannon ympäri vuorokauden.

Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla. Lue lisää Maksuturvasta.

Pankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard) Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Maksuturva Group Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Ruoholahdenkatu 23
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi


Klarna Lasku ja –Tili:

Klarna Lasku

Klarna Laskulla saat maksuaikaa 14 päivää. Voit siis tutustua tuotteeseen rauhassa. Mikäli päätät palauttaa tuotteen, niin lain mukaan asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta tai vaihdosta 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun on vastaanottanut tuotteen. Katso tarkemmat ohjeet Asiakaspalautuksesta.

Mitä tietoja Klarna tarvitsee?

  • Klarna tarkistaa henkilötunnuksesi ja puhelinnumerosi avulla henkilötietosi ja vahvistaa tilauksen muutamassa sekunnissa. Mikäli Klarna ei voi vahvistaa tilausta pyydämme sinua valitsemaan maksutavaksi jonkin toisen vaihtoehdon.

Klarna Laskun maksaminen?

  • Me lähetämme tilauksesi yhteydessä laskun.
  • Tarkista laskusta eräpäivä, normaalisti sinulla on maksuaikaa 14 päivää

Klarna Laskun korko, viivästyskorko ja muut mahdolliset maksut

  • Jos maksu myöhästyy, summaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11,50 %.

Klarna Tilin maksaminen?

Tililaskut lähetetään postitse aina kuukauden loppupuolella ja niiden eräpäivä on seuraavan kuukauden alussa. Asiakkaan ensimmäinen tililasku lähetetään ostokuukauden jälkeisen kuukauden lopussa (jos teet tilauksen tammikuussa, saat siitä laskun helmikuussa.)


Klarna kulut

Maksutapa Minimisumma Korko Avausmaksu Laskutusmaksu
3 kk 100 € 0 % 9.9 € 3.95 €
6 kk 100 € 0 % 19 € 3.95 €
12 kk 100 € 0 % 29 € 3.95 €
24 kk 100 € 9.95 % 29 € 3.95 €
36 kk 100 € 9.95 % 29 € 3.95 €
1/24 0.10 € 22 % 0 € 3.95 €


Lue lisää Klarna-laskun ehdoista täältä

Lue lisää Klarna-Tilin ehdoista täältä

Postiennakko / Bussiennakko:

Posti- / Bussiennakko on myös käytössä. Tällöin tilaus maksetaan kun se noudetaan postitoimipaikasta tai matkahuollosta.

  • Tilauksiin lisätään ennakkokulu joka on postilla 4,10e ja matkahuollolla 5,90 euroa. Kotiinkuljetuksella ennakkomaksu on 7,70e.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin välityksellä.

Käytössäsi ovat seuraavat Postin palvelut:

Economy 16: paketti toimitetaan normaalisti lähimpään postin toimipisteeseesi, sieltä noudettavaksesi. Useimmilla paikkakunnilla paketti on postitoimipaikassa lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä klo 16.

Express Flex: postin kuriiri soittaa puhelimeesi (muista lisätä puhelinnumerosi asiakastietoihisi) ja sopii ajan, jolloin paketti toimitetaan kotiovellesi tai työpaikallesi. Useimmilla paikkakunnilla lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä.

Toimituskulut

Toimitus- ja käsittelykulumme ovat paketin fyysisestä koosta riippumatta 4,90 €, kotiinkuljetuksella 8,50 €. Postiennakko on myös tarjolla. Tällöin tilaus maksetaan kun se noudetaan postitoimipaikasta. Postiennakkomaksu on 4,10 €, jonka välitämme suoraan Postille.